torstai 23. heinäkuuta 2015

2 viikkoa: Mitä pitää vielä hoitaa?

Pitikin sitten sairastua pahimpaan aikaan... Eilen olisi ollut pankkitapaaminen vakuutusasioista, piti ruveta käymään vaatekaappia läpi olisiko siellä jotain poisheitettävää ja niin, kavereitakin olisi kiva nähdä ennen lähtöä.



Vaikka tätä kautta on kivaa pitää teidät ajantasalla, niin tärkeää on myös saada omat ajatukseni järjestykseen.
Mitä pitää tehdä vielä, kun on enää kaksi viikkoa aikaa lähtöön?


  • MATKALAUKKU Ostanko? Lainaanko? Tämä on tärkeää, koska kohta pitää tehdä jo alustava pakkauslista. (Seuraavassa postauksessa voisin tätä pähkiä)
  • VAKUUTUS Tämä asia on edelleenkin hepreaa minulle, koska omistin jonkin sortin nuorisovakuutuksen muutama vuosi sitten ja nyt se on kadonnut? Koska aiemman vakuutustapaamisen jouduin perumaan, pitää varata aika mahdollisimman pian. Kunhan ensin tervehdyn.
  • VÄHEMMÄN NETFLIXIÄ Sitä välillä unohtaa kuinka pian se lähtö on. Eikä sitä oikein vielä kunnolla käsitäkään, että lähtee. Että kohta ei enää näe joka päivä/viikko/kuukausi näitä ihmisiä, näitä paikkoja. Pitäisi vain unohtaa Netflixin katselu, hypätä vaikka fillarin selkään ja soitella kavereille!
  • ULKOISEN KOVALEVYN TYHJENNYS Ensin piti ostaa uusi, mutta ei taida olla varaa sellaiseen. Joten puhdistan tuon pienemmän ulkoisen kaikesta turhasta ja siirrän sitten tärkeät tiedostot toiselle tai pöytäkoneelle. Siellä kuitenkin tulee räpsittyä kuvia _jonkin verran_. Ai niin! Kannettavakin pitää puhdistaa kaikesta turhasta roinasta. Ja järjestellä.
  • VIIMEINEN TYÖVUORO Pitää ottaa selvää viimeisestä työvuorosta. Koska voin viedä työpaikalle kakkua?
  • LÄKSIÄISET Kuinka monet? Kenen kanssa? Perhe? Ystävät? Työkaverit? MILLOIN?
  • KAMPAAJA Sain ihanalta Marilta valmistujaislahjaksi lahjakortin kampaajalle ja nyt pitäisi päättää, että mitä teen hiuksilleni. Ja varata aika! En tosiaan tiedä noista hiustenvärjäysmahdollisuuksista Irlannissa, joten en halua olla siellä tummatukkaisena maantienharmaan juurikasvun kanssa. Ehkä siis jotain vaaleaa? Ainiin, kulmien ja ripsien värjäys olis kans rock.
  • PUHELINLIITTYMÄN VAIHTO Aion tosiaan pitää liittymäni, mutta vaihdan sen siihen liittymään, joka maksaa 90 senttiä kuussa. Vielä pitäisi saada jostain selville, että miten se tapahtuu. Heti? Kuun vaihteessa? Laskutuskauden vaihteessa? Silloin kun haluaa? Myymälässä opastettiin, että "mee nettiin". Huoh.
  • VINKKEJÄ RUOKIIN & LEIKKEIHIN Haluan (ja olenkin) tutkia kirjoja, etsiä netistä ja kysellä tuttavilta hyviä vinkkejä lastenruokiin, -leikkeihin ja -askarteluihin. En halua mennä sinne perheeseen ihan uunona. Ai niin! Pitäisi myös kerätä kaikkia hauskoja suomalaisten ruokien reseptejä, jotta voin yllättää perheen kyseenalaisella hernekeitolla ja surullisilla karjalanpiirakoilla.
  • TULIAISET Lopullinen päätös, että mitä ja kenelle? Ja sitten vain osto, woohoo!

Ainiin. Ne himputin lääkäriajat pitäisi varata. Mutta hei, KOHTA OLLAAN IRLANNISSA!

24 kommenttia:

  1. Voisikohan ainakin osan tiedostoista siirtää pilveen? Applella on oma ja Googlella oma pilvipalvelu. Toki muitakin ja isompia on. t. faija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä mulla on iCloud ja Dropbox ym, mutta ovat nyt jo maksimissaan. Ehkä pitäisi vielä joku etsiä. Esim. Flickr-tunnukset tein blogia varten!

      Poista
  2. Aina kun on tällaista niin tuntuu, että aika loppuu kesken (ainakin itsellä), vaikka kuinka alkaisi ajoissa suunnittelemaan/tekemään, niin siinä sitä sitten ollaan viimehetkillä hoitelemassa.
    Mutta hyvin se menee ja kaikki jotenkin aina järjestyy (:
    Tuo on kyllä aina niin perus, että sanovat "mene nettiin"...

    Ihan huippu matkaa sulle, niin hienoa, että lähdet toteuttamaan unelmaasi! Täällä yksi kateellinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Musta tuntuu juuri siltä, että aika loppuu kesken ja seuraavaks huomaan olevani lentokoneessa ajatellen, että "mihin se aika katosi?" Ja jep, turhautti kyllä siellä kännykkäkaupassa tuollainen asenne, kun sitten netissä olikin, että "apua tähän saat asiakaspalvelustamme". Huoh. Oon niin hukassa, haha.

      Kiitos paljon! :) ja neuvoni on, että unelmia kannattaa toteuttaa (tai edes yrittää). Jokaisella meistä on kuitenkin vain se yksi elämä!

      Poista
  3. Leikkejä ja puuhaa löydät helposti pinterestistä! Seuraa vaikka mua �� T. Isoisosisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon yrittänyt etsiä sieltä, mutta ehkä en osaa käyttää sitä kunnolla :D mut joo, mä metsästän sut sieltä :)

      Poista
  4. Kivasti kirjoitettu postaus ja sulla on mun mielestä tosi kiva ja simppeli ulkoasu. Toivottavasti viihdyt siellä Irlannissa!:)

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi miten raivostuttava "mene nettiin"!! :D Eikö sitä just sen takia myymälään mennä, että sais asian sielä hoidettua, eikä tarvis ite vaivautua ettimään ja yrittämään vaan sais kerralla hoidettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D oli kyllä niin huono asiakaspalvelija et siitä oikeen huomas et halus mut pois siitä kyselemästä.

      Poista
  6. Huh, kuulostaa siltä että saat juosta joka päivä tukka putkella! Mä sairastuin kans ennen lähtöä. Kai se on sitä stressiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, siltä kyllä tuntuu! Toivoisin vaan, että tervehtyisin pian :( voi sentään, mut ehkä ihan hyvä, että se stressisairastelu iskee täällä, eikä sitten siellä :D

      Poista
  7. Kuulostaa ihan sairaan kivalta loppujen lopuks au pairiksi lähteminen. :D Ite oon miettiny samaa lähinnä läpällä, sillä ei musta oo oikeesti lähtemään pitkäksi aikaa pois. :'D Mut uskon että nää sun listaamat asiat hoituu, kun itteeni ainakin helpottaa jos teen listan asioista, jotka pitää hoitaa. Toivottavasti tervehdyt asap. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, se tuntuukin sairaan kivalta, mut myös hurjimmalta asialta mitä on koskaan tehnyt elämässään :D ei kyllä kannata lähteä jos ei tykkää lapsista! Joo oon ihan suunnittelijafriikki et kaikest on pakko ottaa selvää ja tehdä listoi ym. suunnitelmia, et toivottavasti tää on mulle hyödyksi! Ja kiitos, niin mäkin toivon et pääsen taas hoitaa asioita :)

      Poista
  8. Jännittävä blogi! Irlanti on jostain syystä lähellä sydäntä, ehkä se on vain tukan väristä johtuvaa. Kuulun sinne. Au pairiksi olis kiva mennä, jos ei tarvis olla lasten kanssa tekemisissä... :D Onkohan jotain kissa au paireja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja joo, mulla on sama juttu, että Irlanti todella lähellä sydäntä. Niinkuin mun ei olisi kuulunut syntyä Suomessa, vaan viellä. Haha, ei kai? Mut mielestäni oon kuullu jostain koira au paireista :D

      Poista
  9. Oi että, kävin muutama vuosi takaperin Dinglessä ja se paikka vei kyllä sydämen mukanaan (kuten koko saari!). Onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla! Odotan innolla, että nään Dinglen (ja koko saaren). Kiitos paljon! :)

      Poista
  10. aivan törkeen kiva postaus ja blogi on muutenki tosi kiva!

    VastaaPoista
  11. YOU LIVE MY DREAM GIRL
    oon jo viitisen vuotta haaveillut pääseväni Irlantiin :-D tuothan mulle matkatuliaisen?

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irlanti on UNELMA <3 eieieieiei mitään tuliaisia katsos kun tuu kylään!

      Poista
  12. Oi onpa mielenkiintoinen blogi! :)

    VastaaPoista