tiistai 18. elokuuta 2015

"Excuse my French!"

theblasketislands_2

Kirottua. En tajunnutkaan, että oon niin korvessa täällä, ettei edes wifi ole kovin hyvä. Olen siis erittäin pahoillani, etten ole pystynyt bloggaamaan niin usein kun tahtoisin. Turhauttavaa yrittää muokata kuvia, siirtää niitä Flickriin tai saatika kirjoittaa postausta, kun netti pätkii harvase minuutti.

Noreen ja lapset lähtivät tänään aamulla Mallow'hun Noreenin vanhempia tapaamaan, joten jäin hostisän kanssa kahdestaan Dingleen hengaamaan. Olin hyvin tervetullut lähtemään mukaan, mutta halusin tavata muita au paireja tällä viikolla, sekä hieman tutkia Dingleä yksinäni. En vielä tiedä menenkö heidän perässään Mallow'hun torstaina tai perjantaina, en oikein osaa päättää. Tänään kävin sitten hostisän kanssa viemässä polttopuita Ventryyn, kävin myös Dinglen kirjastossa, sekä tein koiran kanssa 1,5 tunnin lenkin. Nyt pitäisi ehkä vielä lähteä käymään kylällä.

Viime viikolla olin Dinglessä (sähköpyörälläni! aivan mahti!) pizzalla ja oluella saksalaisen au pairin Tinan kanssa, joka oli aivan super!! Juteltiin kaikesta mahdollisesta sekä opetettiin toisillemme omia kieliämme. Näen huomenna jälleen Tinan, sekä erään espanjalaisen au pairin. Suomenkieli alkaa kyllä pikkuhiljaa tökkiä vastaan. Edellispäivänä facetimettelin Jannen kanssa ja oli hyvin outoa puhua suomea. Tänään olin Dinglessä moikkaamassa erästä IT-mies Teemua, joka on asunut Irlannissa nyt jo 13 vuotta. Suomen puhuminen tuntui todella vaikealta ja meinasin kokoajan automaattisesti ruveta puhumaan englantia.

Lauantaina olin Rosie-koiran kanssa metsässä kävelyllä, sekä babysittasin illan lapsia, kun vanhemmat olivat illallisella. Sunnuntaina oltiin Traleessa tivolissa ja katsomassa Rose of Tralee -paraatia. Rose of Tralee -festivaali on Traleessa (tunnin ajomatka Dinglestä) pidettävä kauneuskilpailu, johon osallistuu "ruusuja" ympäri maailmaa. Pääsin myös vihdoin ja viimein Penneysiin, johon tuhlasin aaaaivan liikaa.

Toivotaan, että tällä viikolla (kun lapset ovat poissa) minulla on paremmin aikaa blogille. Toivotaan myös, että nettiyhteys olisi parempi. Ei täällä luonnon keskellä kyllä tee edes kauheasti mieli istua sisällä tietokoneen ääressä tai näpytellä kännykkää, vaan mielummin sitä ryntää ulos kävelylle tai kiipeämään vuoria pitkin. Sadepäivinä nojatuoliin istumaan ja lukemaan kirjaa teekupposen kanssa. On kyllä pakko myöntää, että rakastan Irlantia.

MÄÄRÄNPÄÄ: IRLANNILLA ON NYT MYÖS INSTAGRAM: @maaranpaairlanti

2 kommenttia:

  1. Oo... Toi kuva on kuin suoraan Taru Sormusten Herrasta. Toivottavasti et nyt kokonaan unohda suomen kieltä siellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja haha, jep! Näin toivotaan :D pitää muistaa harjoittaa suomea joka ilta.

      Poista