sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ladies and gentlemen we have arrived to Dublin

Olen kyllä ollut hyvin huono bloggaamaan, kun joka päivä on ollut niin kiire lähtövalmisteluiden kanssa. Ajattelin nyt siis kertoa lyhyesti (koska olen vielä matkalla) mitä on tapahtunut.

norwegian dublin

Olen siis juuri hetki sitten saapunut Dublinin lentokentälle. Terminaali 1:stä yritin löytää tien terminaali 2:seen. Joka puolelta kuului vaan karskeaa englanninkieltä irkkuaksentilla. Nyt syön ja juon ennen kuin menen turvatarkastuksen kautta Kerryyn lentävään koneeseen. Oon Irlannissa oloni aikana syönyt jo kanawrappejä, kuvannut kahta miestä kertakäyttökameralla ja saanut maailman antisosiaalisimman vierustoverin lentokoneeseen.

Lupaan yrittää vielä tänään illalla kertoa kuulumisia esim. tuliaisista, matkasta ja Dinglestä, mutta nyt jatkan seikkailuani vielä hetken yksinäni.

3 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva blogi sulla, tykkään tosi paljon ulkoasusta! Ihana tuo otsikkokuva. Mukavaa au pair -aikaa sulle, toivottavasti kaikki menee hyvin :) Mä oon aina halunnut Irlantiin mutten oo vielä sinne ehtinyt, sun kuulumisten lukeminen ei varmaan ainakaan helpota matkakuumetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti!! :) näin toivotaan! Ja siis, oon ollut rakastunut Irlantiin ennen kun edes pääsin tänne, ja siis herranjestas, olen vielä syvemmin rakastunut nyt kun oon nähnyt kaikki maisemat ja tavannut ihmisiä ja saanut vähän isomman pintaraapaisun kulttuurista. Tänne vaan todellakin! Jos eksyt Dingleen niin lupaan olla matkaoppaana! :)

   Poista
 2. Moi, mun blogissa olis sulle haaste! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista