tiistai 14. heinäkuuta 2015

The Beginning


"Do one thing that scares you, everyday."

Kun tapasin Jannen, sinkkuelämäni unelmat hiipuivat pikkuhiljaa pois ja vaihtuivat uusiin, "kypsempiin" unelmiin. Eihän sitä seurustelevana ihmisenä voi unelmoida bilematkasta Ibizalle? Voiko? Taidan vain olla liian vanhoillinen. Seurustelu minulle tarkoittaa sitä, että tutkitaan olisiko seurustelukumppanissa potentiaalia tulevaksi sulhoksi ja elämänkumppaniksi. Siksi unelmointi ryyppäysreissusta tuntuisi jotenkin hyvin kaukaiselta.
Kaikkia unelmiaan ei saa toisen takia heittää roskiin. Ehkä ne voivat hetkeksi hiipua näkymättömiin, mutta kaikkien parhaaksi, yritä saada ne takaisin pinnalle. 

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

Itselläni kesti hetki tajuta (itseasiassa noin 1,5 vuotta) ennen kuin tajusin, että en halua kenenkään takia haaskata unelmiani. Tarkoituksena oli, ennen Jannen tapaamista, lähteä koulusta valmistumisen jälkeen (kesällä 2015) Irlantiin au pairiksi vuodeksi, jonka aikana tutkisin heidän kulttuuriaan paremmin ja lopulta hakisin sinne kouluun, eikä aikomuksena ollut tulla takaisin Suomeen. Jannen tapaaminen tietenkin mutkisti asioita. Mutta kuten aluksi sanoin, kaikkia unelmiaan ei saa toisen takia heittää roskiin. Siksi päätin noin viikko sitten jatkavani unelmani unelmoimista (hieman pelkistettynä, aloitetaan siitä au pair -jaksosta) ja tekeväni kaikkeni, että se toteutuisi.

"Sometimes, it's the scary things in life that are the most worthwhile."

Toivottavasti nautitte kyydistä. Määränpää: Irlanti.

6 kommenttia:

 1. Fiksuja ajatuksia ja oon niin samaa mieltä, et eniten sitä todennäkösesti katuu tekemättä jättämiä asioita! Kysyinkin sulta jo oman blogin puolella, et haluutko varmasti lähtee vuodeks, mut näköjään sul onki pidempiaikasia suunnitelmia Irlannissa :) Oot rohkee nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sentään! Olin unohtanut laittaa ilmoitukset päälle siihen kommenttiin, jonka laitoin sulle! Hyvä siis, että tulit tänne laittamaan viestiä :)

   Ja kyllä, pitää vielä nähdä ja kokea kun on terve ja nuori. Monelta oon kuullut kun ovat vanhempana harmitelleet mikseivät ikinä lähteneet au pairiksi tai muuten vain kiertämään maailmaa.

   Vastaan vielä sulle sun blogin puolella, mutta kiitos ihanasta kommentista! Piristi iltaa :)

   Poista
  2. Just niin! Ja omasta mielestäni oon tullu tän kesän aikana niin paljon aiempaa rohkeemmaks ja itsevarmemmaks (vaik olin tosin molempia jo ennestäänkin). Nyt tuntuu, et pystyy mihin vaan, voi lähtee mihin vaan ja mikään ei oo mahdotonta :D Myös Eurooppa on kutistunu silmis. Eiks Saksaki oo ihan Suomen vieres?

   Poista
  3. Haha, jännää et voi muuttua tolleen! Aika siistii :)

   Poista
 2. Ihana blogi ja tosi fiksuja ajatuksia! Toivottavasti kaikki menee suunnitellusti. Mielenkiinnolla jään odottamaan sun tarinoita Irlannista :) Ite oon puolestani lähössä 2 viikon päästä au pairiks englantiin, iiks!

  Jos kiinnostaa niin mun tarinoita voi lukea osoitteesta: http://nooramakinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin toivotaan! :)

   Hui, sullakin siis aika samassa vaiheessa! Meen tottakai kurkkaamaan blogiasi!

   Poista